Påbörjad mockup-makeover.


I gårdagens ”rapport”  visade jag upp nedanstående bild.Jag nämnde också att jag skulle förse mockuperna med fönster, dörrar och tak. Idag är det lördag och jag har ”finjobbat” en stund med att börja klistra pappersfönster på mockuperna. Här några färdiga hus som sedan ska förses med tak.
Även på Morshyttan-delen använde jag mockuper för att få ett intryck av hur det hela så småningom skulle komma att se ut. Mockuperna gjorde att jag slapp lämna tomma ytor där de tänkta husen var planerade att stå. På det sättet blev anläggningen gaaaanska visningsbar långt innan de riktiga modellerna var klara. Här en bild på området bakom Morshyttans station.Men nu blir det nog en ledig eftermiddag med lite andra aktiviteter. God fortsättning på helgen!

Kommentarer

 1. Snyggt Sture vad använder du till tak på mockupper

  SvaraRadera
  Svar
  1. På Morshyttan-mockuperna använde jag masonit med baksidan upp. På Rossberga-mockuperna tänker jag använda präglade northeastern-flak. (Så långt nu lagret räcker...)

   Radera
 2. Hej, Sture! Jag ska försöka följa bygget av Nya Rossberga här. Lycka till med både bygge och blogg! M v h Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du hittat hit, Stig!
   Jag ska försöka hinna lägga in en uppdatering innan kvällen.
   Du vet väl att om du prenumererar på bloggen så plingar det till i din mejlbox varje gång jag gjort en uppdatering av bloggen?

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sista huset. (I alla fall på ett tag…)

Strösslingen påbörjad. Markusbo (nästan) färdigt.

Nu ska hela rasket rivas....