Enklaste sättet att kommentera ett inlägg.

Det här med att kommentera ett inlägg har visat sig lite komplicerat. Det dyker upp en massa alternativ vars betydelse man inte förstår och så hamnar man lätt på avvägar.

Jag ska nu försöka visa en variant som jag tror att alla ska klara av att använda. Häng med här!

Nedanför det inlägg du vill kommentera hittar du texten "Ange din kommentar". Klicka på den texten!





När du klickat på texten "Ange kommentar" dyker nedanstående upp. Klicka då FÖRST på nedåt-pilen till vänster om "redigera".

N

 När du klickat på pilen till vänster om "Redigera" dyker dessa obegripliga valmöjligheter upp. Du ska då välja "Anonymt" eftersom det är det allra enklaste sättet att få iväg din kommentar. Att framträda som "anonym" kanske inte låter så roligt men kom ihåg att du kan sedan underteckna med ditt namn  i kommentaren. 



När du klickat på "Anonymt" är det fritt fram att börja skriva i fältet "a" där jag skrivit "Hej hopp!" Glöm inte att underteckna kommentaren med ditt namn.
(Men ett litet tips: Skriv först din kommentar i Word och kopiera sedan in texten i kommentaren. Det är bra att ha texten kvar ifall något skulle strula vid uppladdningen,)

När du skrivit färdig kommentaren klickar du på "publicera" vid bokstaven "b".



Men du ska inte tro att det är riktigt färdigt än...
Nej, när du tryckt på "publicera" kommer nedanstående upp. Programmet vill helt enkelt veta om du är en oönskad internet-robot. Klicka därför i den lilla fyrkanten vid bokstaven "a".
Nu är vi nästan framme. Klicka på "Publicera" vid bokstaven "b" och din kommentar laddas (förhoppningsvis) upp i bloggen. Puh....



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sista huset. (I alla fall på ett tag…)

Strösslingen påbörjad. Markusbo (nästan) färdigt.

Nu ska hela rasket rivas....