Ut ur grottan.


Ibland går man ut ur grottan (=stationshuset), lämnar de djupa (garn)skogarna och vandrar kring på stadens gator som en vanlig man. Den här gången var det gatorna i Skövde som gällde och det årliga bankalaset därstädes. Jag åkte ner redan på fredagen och på fredagskvällen samlades ett gäng modellbyggarkamrater på restaurang China Town.Själva bankalaset ägde rum på lördagen. Morgonen inleddes med att värdarna på löpande band tillverkade smörgåsar......som såldes till gästerna....…att avnjutas i den för dagen väluppvärmda cafeterianPå gården utanför packade knallarna upp sina grejer.I källaren förevisades den fantastiska modelljärnvägen, en landskapsfantasi där alla hus har förebilder från Västergötland. På denna, tyvärr något suddiga bild, ser vi utsikten från Undvekets station.Och här ser vi Anders Östlund på tillfälligt besök i Undveket.I anslutning till cafeterian fanns också utställningen av gästernas medhavda modeller.Dalarna representerades med den äran med modeller från Utby Rallare i Rättvik.Ett stort tack till Skövde-gänget för en, som vanligt, perfekt arrangerad dag.

Vid ett par tillfällen fick jag frågan om jag hade några nya filmer på gång. Tyvärr måste jag svara nej på den frågan eftersom sommaren pockar på med en hel del andra uppgifter. För den som eventuellt lider av abstinens kan jag tipsa om att alla mina tidigare MJ-filmer finns samlade på min hemsida.
Välkomna dit via den här direktlänken!

Kommentarer

 1. Härligt Fanto... jag menar Sture! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var härligt att komma ut och vara social ett tag men nu är jag tillbaka i grottan igen. Nästa gång jag sticker ut näsan blir väl här: http://www.mjhobbymassan.se/

   Radera
 2. Tack för bilderna Sture,,,lite långt för oss som bor i polartrakterna att besöka Skövde .
  men någon gång skall det väl bli också..
  så det får bli Hobbymässan evt Hjulmarknaden i År

  Roger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller med om att Skövde ligger lite avsides, Roger.
   Men då ses vi kanske i Älvsjö. (Jag har redan bokat hotell.)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Det var en gång....

Långväggens sista sektion: Rappens.

Småskolan ställer till det....